Kick-offFoto: Bruce Dale


Nu är Banjo tillbaka igen efter några lugnare sommarmånader. Vi har ett spännande år framför oss och vi ser fram emot att ytterligare granska Sverigedemokraternas ideologi och politik. Hur kommer SD:s valkampanj att gestalta sig och hur kommer deras relation till övriga partier att utvecklas? Kommer de att rikta in sig på bredare väljargrupper genom att tona ned det främlingsfientliga budskapet eller är det just kärntrupperna som ska engageras med hjälp av den traditionella retoriken? Finns det någon ambition från SD att närma sig de vardagsfrågor som människor faktiskt bryr sig om eller kommer det att fortsätta handla om att pressa in alla problem inom ramen för universallösningen "Färre Invandrare"? Hur kommer omvärlden att förändras och vilka människoöden kommer SD att be oss blunda för i sin strävan efter politisk makt?

Vi på Banjo kommer hungrigt att kasta oss över den ena frågan efter den andra och outtröttligt fortsätta vår granskning av detta parti som gör anspråk på en plats i Sveriges riksdag 2010.

Kommentarer
Postat av: Anonym

välkomna tillbaka!! ni är sååå efterlängtade... ser fram emot nya spännande debatter, diskussioner, reaktioner mm!ni behövs!

2009-08-26 @ 18:15:25
Postat av: Alex

bra att ni kom tillbaks, alla behöver sommarlov

2009-08-27 @ 16:03:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0