3Illustration: www.regeringen.se

= antalet träffar på finanskris vid sök på Sverigdemokraternas hemsida. Denna enkla sökning gör inte anspråk på vetenskaplig tyngd, men är likväl en intressant indikation på partiets initiativfattigdom i viktiga ekonomiska frågor som påverkar vår vardag.

En av de tre träffarna är Jimmie Åkessons veckobrev från oktober där hans enda konkreta förslag är att höja reavinstskatten. Och nej, då har jag faktiskt inte räknat uttalanden som att vi behöver "skapa möjligheter för små och medelstora företag att blomstra", med följdkommentaren att detta "är en långsiktig, strukturell utgångspunkt".

Du som är intresserad av Sverigedemokraternas ekonomiska politik bör läsa deras förslag med frågan HUR? i bakhuvudet. Det är lätt att argumentera för en bättre värld, men svårare att komma med egna förslag om HUR denna värld ska realiseras.

Avslutningsvis kan det noteras att Jimmie i ovan nämnda veckobrev ger dansbandsdöden större utrymme än industri- och finanskrisen.

Kommentarer
Postat av: Vanlig

Trevligt att ni startat en webbsida för att trycka ner ett politiskt parti. Vi behöver lite dynamik i debatten i Sverige. MEN, ni har missat otoroligt mycket. Jag köper att ni är arga ungdomar på vänsterkanten. Vi har alla varit ungdomar.

Jag skulle vilja att ni skriver en artikel (med objektiva källor, givetvis) där ni talar om att den hysteriska ökningen i kriminalitet beror på Sverigedemokarternas väljare. Det är lätt att sitta på kammaren och tala om att alla som röstar på SD är drägg, men snälla, tala om för mig varför SD-väljare röstar fel. 100% av ala gruppvåldtäkter begås av invandrare och 95% av alla överfallsvåldtäkter av samma klientel. Snälla, berätta varför. Är det på grund av utanförskap, strukturell rasism eller renatav för att vi inte är naiva fjortisar ?

Innan ni svarar; rita en graf över våldsbrotten över tid i Sverige. Rita därefter en graf över antalet "nya spännande människor" som fått asyl i Sverige gentemot tid. Lägg dessa grafer över varandra och ni kommer hastigt att få förståelse för det enda partiet som vill bevara Sverige fredligt, och inte ha det som i Rosengår......jag menar Bagdad.

2009-03-21 @ 23:33:05
Postat av: Caroline

Snälla, snälla...varifrån kommer din statesik då? hacka inte ned på något som du inte själv kan komma med! det ger bara DIG dåligt ljus och ses som oseriös... Enligt min åsikt röstar människor på SD i bristande kunskap på annat, rädsla för förändringas, man har fått vatten på sin kvarn av manipulerande, högt uppsatta inflytsrika personer som vill "bevara sverige svenskt" men som inte ens kan bemöta kritik på ett vettigt sätt.. vi sprider kunskap och förmedlar "ert" budskap på ett onyanserat sätt för att förhoppningsvis få upp ögonen för de människor som står och velar eller känner sig osäkra när det kommer till partipolitik.Jag hoppas på att sprida information för att slippa en otrygg värld för ALLA människor i SVERIGE, oavsätt medborgarskap eller inte.

2009-03-22 @ 14:41:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0