Visste ni att....okunskapen är grunden till Sverigedemokraterna

Läste idag nya mätningar om Sverigedemokraternas demografiska väljarkår. Som vanligt är det unga män, ofta arbetslösa, som står för den stora gruppen. En intressant aspekt i sig själv kanske.
Men ännu mer intressant var att läsa om kausaliteten; att ju fler invandrare som finns i en kommun desto lägre stöd hade Sverigedemokraterna. En relation som jag tror de flesta skulle gissat var precis tvärtom. Invandring är skulden till allt ondo enligt Jimmie och hans vänner vilket därför också bör innebära att kommuner där många har utländsk bakgrund också bör ha sett alla de mångtaliga diaboliskt ondskefulla konsekvenserna som invandringen medför!?

Men icke så. Intressant eller hur.

Kanske är det alltså så att det okända är det som leder till den magiska 4 % spärren. Att det är det som vi inte vet om som istället skrämmer oss! 

Ju mer man i sitt dagliga liv stöter på det multikulturella samhället desto mindre benägen är man alltså att rösta på partiet som säger att invandringen är problemet. Det borde kanske ringa en väckarklocka i oss alla.


Kommentarer
Postat av: Mikael Eskilandersson (Sd)

"Ju mer man i sitt dagliga liv stöter på det multikulturella samhället desto mindre benägen är man alltså att rösta på partiet som säger att invandringen är problemet." Landskrona är Sveriges mest multikulturella stad eftersom det är den stad som har flest invandrare. Där har SD nästan inget stöd alls, bara 23% av rösterna, eller? Jag hoppas ni hör väckarklockan ringa!

Postat av: Charlotta

Två saker är intressanta med Mikaels inlägg.1. Landskrona är den stad som har flest invandrare, enligt Mikael. Sannolikt är så inte fallet.2. Landskrona är mest multikulturell eftersom staden har flest invandrare. Multikulturalism - ett skällsord för SD - kopplas alltså explicit till det absoluta talet invandrare. Inte till vilka värderingar som präglar de politiska besluten, inte till heterogenitet i tradition och kultur. Nej i SD:s värld är det alltså antalet invandrare som bestämmer graden av mångkulturalism. Så mycket då för snacket om att mångkulturalism kan bekämpas med assimilation. Uppenbarligen menar åtminstone Mikael att det är mer drastiska åtgärder som krävs.

2009-10-28 @ 18:59:13
Postat av: Per Johansson

För att få en bra bild av hur det ser ut krävs det att man studerar områden där sd är någorlunda etablerade.I Malmö är det så att i de stadsdelar där invandrardominansen är stor så är sd små. Det är ganska naturligt. I de "svenskdominerade" stadsdelarna intill har sd störst röstandel. Mellan 8 och 18%. Ju längre bort från de stadsdelarna man kommer, desto mindre blir sd. I de rika, "helsvenska" delarna av Malmö är sd som minst. Nästan lika små som i Rosengård faktiskt.Naturligtvis finns det enstaka undantag, men i huvudsak är det så det ser ut. Åtminstone i Malmö.

2009-10-28 @ 21:48:31
Postat av: Mikael Eskilandersson (SD)

Svar Carlotta

1. Landskrona tätort ska enligt statistik vara åtminstone en av landets invandrartätaste, även om den slås ut av bl.a Haparnada som har en mycket stor del finska invånare. Finska invånare har dock en mycket snarlik kultur och påverkar därför inte den svenska samhället på samma sätt. Jag tror dock att vi kan vara överrens om att Landskrona har en mycket stor andel invandrare.

2. Som jag skrev här ovanför har Haparanda en mycket stor del invandrare men trots detta har Haparanda inte alls de problem som många andra invandrartäta orter. Om alla invandrare som kommer till Sverige anpassade sig lika bra som de i Haparanda så skulle det inte finnas några problem med en stor invandring. Men Haparandas invandrare gör det som vi Sverigedemokrater vill att de ska göra, de lever efter våra svenska värderingar och anpassar sig efter det svenska samhället. Ingen som besökt Haparanda skulle ens påstå att Haparanda är en multikulti-humbojumbo stad. Haparanda är ett utmärkt exempel på att Sverigedemokraternas invandringspolitik fungerar mycket bra!

2009-10-31 @ 09:46:15
URL: http://www.sverigedemokraterna.se/
Postat av: Hur kan SD får så många väljare?

Jagad och misshandlad av ungdomsgängKARLSTAD ”Jag trodde att jag skulle dö”Det är helg och mycket folk på Stora torget i Karlstad. Robert och Johan, båda 19 år, är också där. De har festat med sina kompisar och livet leker.Johan vet inte att han snart kommer att jagas av ett ungdomsgäng genom stan. Inte heller att han ska sparkas ner och få näsbenet krossat.Johan säger att gänget bestod av invandrarkillar i 16–22–årsåldern.– Ingen vågar säga någonting när det handlar om invandrargäng, de är kända för att ge sig på folk igen.

Johan slog aldrig tillbaka. Han tvekade ändå att göra en polisanmälan, men gjorde det till slut.– Jag vill inte att de här personerna ska gå runt på stan och tro att de kan göra vad som helst. Men jag hade nog inte vågat anmäla om jag inte haft så många som stöttar och hjälper mig.Han går aldrig ut ensam på kvällarna längre.http://www.nwt.se/karlstad/article44266.ece2009-11-02 @ 03:25:23
Postat av: Anna

Bra poäng och klockren logik! Det har kommit mögel i mitt badrum så jag tänker från och med nu argumentera för att alla badrum ska förbjudas!

2009-11-03 @ 22:04:53
Postat av: Kalle

Och med den retoriken så menar du att mögel, egentligen, är något gott och trevligt inslag, som berikar ditt badrum då du verkar vara emot SD:s politk?

2009-11-19 @ 22:26:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0