Våldsverkare i EU-parlamentet?Foto: På bild Louise Erixson, pressbild Sverigedemokraterna

Louise Erixon är 20 år och är en av Sverigedemokraternas kandidat till Europaparlamentet. För tre år sedan dömdes Lousie för att ha misshandlat och bitit en kvinna i tonåren. Hon dömdes till att genomgå ett vårdprogram på grund av sina alkoholproblem samt att betala 7 000 kronor i skadestånd till kvinnan.

Louise betalade dock inget skadestånd utan Brottsoffermyndigheten fick lägga ut så länge. En överrenskommelse slöts att hon skulle betala 100 kronor i månaden, men inte heller då betalade hon.

Den 5 december 2008, en vecka innan det offentliggjordes att hon skulle vara med på SD:s EU-lista, betalades dock alla pengar in. Louise som tidigare skyllt på att hon inte hade några pengar hade helt plötsligt lite slantar över till en medmänniska hon misshandlat (eller vad det SD som gick in?).

Louise själv säger till Nyheter 24 att hon nu är en trovärdig kandidat på grund av att hon driver frågan med drogtester i skolan.

"Även droger och kriminalitet är viktiga frågor där tull och gränsskydd behöver stärkas för att motverka kriminalitet och öka tryggheten i vårt land", säger hon själv i sin kandidatpresentation.


Louise, jag känner mig inte alls trygg med dig innanför starkare gränskydd.

Kommentarer
Postat av: Peter

Bra. Härligt. Vrid. Och. Vänd.Jag ser slarvet med pensionspengarna och AMF-skandalen med sossarna i spetsen som en större skandal av förtroendevalda.Och det handlar om större summor än 7000 spänn.

2009-05-12 @ 10:39:27
Postat av: Caroline

Allt ska fram!! oavsätt vem/vilket parti/när osv. vi sympatiserar inte med de som gör fel i socialdemokraterna eller vilket annat parti heller för den delen... men det är viktigt att allt kommer upp till ytan! denna bloggen riktar sig mot SD.

Louice är inte äldre än mig själv och har redan hamnat på det hala... lovar inte gott!!

2009-05-12 @ 11:36:46
Postat av: Michelle

Du glömde nämna att hon var 16 år.

2009-05-12 @ 15:51:21
Postat av: Ann

Eftersom Banjo granskar Sd politik så är det väl inte så konstigt att de inte skriver någonting om Sossarna eller?

2009-05-12 @ 21:43:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0