Avhoppade Sverigedemokrater bildar nytt parti 30 majFoto: Bild på Johan Rinderheim, Nynäshamns kommun

Det är tre avhoppade Sverigedemorkater som nu väljer att bilda ett nytt parti, Demokratisk Allians, avslöjar Aftonbladet idag. Johan Rinderheim som är en av Sverigedemokraternas grundare föreslås bli partiordförande. Anledningen till avhoppen beror på att SD nu är för likt de övriga riksdagspartierna, vilket inte var tanken när det grundades, enligt Johan.

Skillnaden på det nya partiet är att de inte ska vara lika "anti-islam som SD", säger Johan till Aftonbladet. I övrigt är det i dagsläget oklart om deras övriga politik. De låter också meddela att om det går bra för Sverigedemokraterna i EU-valet är det "inte så stor poäng att starta ett konkurrerande parti".

Kommentarer
Postat av: Björn R

Sverigedemokraterna utesluter medlemmar i allt högre tempo att det är nödvändigt att öppna ett nytt parti. Partiledare Björn Söder ( fasaden utåt är Jimmie Åkesson ). Efter år av uteslutningar har snart Björn Söder tennisarm för alla de som uteslutits. Demokratisk Allians har alla möjligheter att vinna tillbaks förlorade medlemmar.

2009-05-19 @ 07:43:22
Postat av: B. Söder

Att du vågar yttra dig på det vi set snart är du utesluten Björn R.

2009-05-29 @ 17:56:22
Postat av: Ola Johansson

På Ted Ekeroths hemsida står följande

tedekeroth.se

Islams utbredning är det största hotet mot frihet, demokrati, kvinnors rättigheter, framgång och välstånd. Många andra områden inom politiken är viktiga, men satt mot islamiseringen av världen i stort ter de sig närmast obefintliga i tyngd.

Den civiliserade världen har slagit ner några andra brutala ideologier, nazismen och kommunismen, och står nu inför islam som nästa stora utmaning. En avgörande skillnad om man t.ex. jämför med hotet från nazismen var att man faktiskt enades att Hitler-Tyskland var något som man måste bekämpa. Den samstämmigheten ser vi inte vad gäller islam, vilket gör problemet så mycket större. Inte nog med det, nazismens kärna och drivkraft var relativt koncentrerad och den tyska befolkningen i stort övergav tanken efter kriget. Det är något vi inte kommer se vad gäller islam, där islam som kultur och ideologi funnits i 1400 år och indoktrinerats i generation efter generation. Det är knappast något man överkommer genom en invasion likt den vi såg under Andra Världskriget. Här kommer kampen bli mycket längre och det under förutsättning att Västvärlden vaknar upp och inser faran – innan det är för sent.

Islams expansion måste stoppas, och ett litet första steg är att omedelbart stoppa massinvandringen till Sverige och Europa. Men det kommer kräva mer än så. Skadan som massinvandringen har medfört är stor och omfattande – vi måste lägga om synen på vår egen kultur och vår egen framgång, som vida överstiger var någon civilisation har uppnått någonsin förr. Det är dags att vi uppskattar vem vi är och vågar slåss för vår kultur och vårt sätt.Ted Ekeroth som tillhör den judiska minoriteten i Sverige och som sitter i partistyrelsen är Sverigedemokraternas egna Hitler ?

2010-01-04 @ 10:16:17
Postat av: Stefan Rinng

Nu kommer sanningen om Sverigedemokraterna fram.

2010-01-04 @ 10:19:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0