Vad som behövs nu är en ny blogg...

Man kan lätt undra ibland hur det kommer sig att det nya mediala fenomenet av blogg blir så stort. För att vara ärlig är inte många bloggar lidande av ett slags vida världens webb variant av Big brother och dess intensiva dramatik,"Här är min hund, här är mina kläder, här är mitt glas och det här är min t-shirt".

Alla och hans moster har numera en blogg som berättar om deras liv, deras mode och deras problem så frågan man kan ställa sig då är varför behövs det en ny blogg? Svaret är att för att vi inte har startat en blogg för att synas. Vi har startat en blogg för att påverka, för att förändra och för att via ord och kunskap kämpa mot en våg som vi tror förändrar Sverige till det sämre. 

Banjo är en idé och ett projekt som talar klarspråk om Sverigedemokraternas politik. Bloggen är en reaktion till dagens mediala oklarhet i hur man kan tackla partiet, ska vi tysta ner de eller debattera de? Idag behöver varken motståndare eller anhängare motivera sin ståndpunkt då inställningen till partiet baseras på instinkt snarare än kunskap. Banjo vill lyfta fram kunskap via fakta och med det i åtanke visa på ihåligheten i Sverigedemokraternas argument. 

Oavsett om ni älskar oss eller hatar oss finns vi bara här ett kort tag. Den 19 september 2010 stänger vi ner Banjo. Den 19 september 2010 går vi tillsammans till valurnorna för att hålla rasismen borta från vårt gemensamma parlament.   Under tiden lovar vi att aldrig ta bilder på våra kläder, eller våra glas. Men däremot kommer vi alltid att skriva om pudlar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0