Vilket Sverige var din favorit?

Sverigedemokraterna älskar att prata om svensken, den genuina svenskheten och rädslan av att förlora det gamla Sverige till någonting nytt och skrämmande (läs invandring)

Vi har redan efterfrågat vad svenskhet verkligen är. Vi har har också pratat om vem som ska anses svensk. Men låt oss idag fråga oss vad som utgör det Sverige som Sverigedemokratin ständigt nämner. Den magiska tid som anses flytt och som Jimmie vill få tillbaks. När var det? Är det gamla 90-talet där Ny Demokrati regerade på gator och torg och vi fick veta att problemen i Afrika hade sin grund i att folk inte längre blev uppätna av lejon? Är det 80-talet som menas och hockeyfrillans gyllene tid? Början av 1900-talet då bara män hade möjlighet att få välja till Sveriges riksdag och vi fortfarande körde på vänster sida av vägen? Inte kan det iallafall vara  Vilhelm Mobergs Astrakandoftande 1800-tal när 1,3 miljoner svenskar lämnade svedala och invandrade till USA?

Jag tycker som Jan Malmsjö och säger att istället för att drömma oss tillbaks till forna dagar ska vi satsa på att göra nu till vår bästa tid.

Vad Jimmie tycker är dock fortfarande döljt i dunkel, men jag är nyfiken av vad du tycker, kära läsare? Vilken tid var din personliga favorit?

Kommentarer
Postat av: Rog

Thoralf Alfsson SD Kalmar är en stor förespråkare till att införa "LortSverige" igen. Det fanns en bättre värdegrund då anser han. Han vill dock aldrig fördjupa om ämnet, men det verkar handla om en självgod kristen etik och en kärnfamilj. Dvs Laga mat kvinna...

2009-03-13 @ 00:29:17
URL: http://blogghelvetet.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0