Valresultat: Stödet för SD tredubblas

Det står nu klart att Sverigedemokraterna får 3,3 procent av rösterna i dagens val till Europaparlamentet. Det räcker visserligen inte till ett mandat i parlamentet, men är naturligtvis ändå en stor framgång för partiet. Det ska också noteras att Europaparlementet inte härmed är fritt från främlingsfientliga krafter. Tvärtom går flera främlingsfientliga i Europa starkt framåt. Några exempel är Finland, Slovakien, Ungern, Nederländerna, Österrike och Danmark. Detta visar tydligt att det är ett reellt och nationsöverskridande problem vi pratar om och inte ett fenomen begränsat till den svenska lokalpolitikens periferi.

Kommentarer
Postat av: Hahaha!

I Blekinge, Åkessons eget hemlän, fick SD hela 7,9 procent av rösterna. Och i Sölvesborg, där Åkesson är uppvuxen, nådde partiet tio procent.

Också i Kronoberg (4,7 procent), Örebro (4,5 procent) och Gävleborg (4,1 procent)Skåne är också ett kapitel för sig. I hela länet fick SD 6,6 procent. Men lokalt är partiet mycket stort. I Osby får SD 11,6 procent, i Bromölla och Hörby 11, 3 procent, i Sjöbo 10,9 procent och i Östra Göinge och Trelleborg har partiet fått 10,1 procent av rösterna.

2009-06-08 @ 05:02:03
Postat av: Anonym

De sista tre åren har ALLA överfallsvåldtäkter i Oslo utförts av icke-västliga invandrare! Är det inte dags att vi får reda på siffrorna i Sverige? Hur länge ska vi acceptera att media mörkar och ljuger om våldtäktsmän och andra brottslingar (till exempel kallar Rami El Mohamad för Gustav)?"Samtlige 41 anmeldte overfallsvoldtekter i Oslo de siste tre årene er ifølge politiet begått av ikke-vestlige innvandrere.

- Gjerningspersonene er relativt unge menn som kommer fra andre land. De er ofte asylsøkere og kommer ofte fra traumatiserte land eller land med et helt annet kvinnesyn enn vi har i Norge, sier leder Hanne Kristin Rohde ved Oslo-politiets volds- og sedelighetsseksjon til NRK.""- Vi ser at flere av dem har et kvinnesyn som tilsier at de når som helst kan ta kontroll over andre personer, da helst kvinner, sier Rohde.""Det som kjennetegner overfallsvoldtektene, er trusler eller bruk av grov vold."

http://www.dagbladet.no/2009/04/15/nyheter/voldtekt/innenriks/5759702/

2009-06-08 @ 05:11:43
Postat av: caroline

Skrämmande hur folk aldrig lär sig av historien.. vid tunga tider tycks frustrationen och fientligheten bli värre...

2009-06-09 @ 13:34:12
Postat av: SD-röstare!

Om invandrarna slutade begå brott lr om man utvisade alla kriminella invandrare.Då skulle jag rösta för ökad invandring.Det är politikernas fel som inte tar tag i problemet som gör att SD växer.

2009-06-09 @ 15:49:35
Postat av: Kalle

Och exakt vad av historien är det folk inte lär sig? I sverige uppenbarligen att våldtäkter är ett bekymmer.

2009-06-09 @ 16:08:04
Postat av: tess

Kalle tom du borde ju fatta vad det är för historia som Caroline pratar om, eller förmodligen är det att tro för mycket om dig, ja kom igen klaga lite på stavfel eller liknande...

2009-06-09 @ 21:09:17
Postat av: Alex

Jag blir frustrerad av att läsa vissa kommentarer nedan. Diskussionen om brott är ofta förekommande i sammanhang där invandring diskuteras. Åter igen syftar man inte på alla som de faktum är invandrare dvs. i skåne även danskar, engelsmän, eller invandrare från Europa utan underförstått hänvisas till en specifik kulturell grupp, oftats muslimer. Jag tycker att det är viktigt att synliggöra vilka det egentligen är som diskuteras med begreppet invandrare. Det andra definitionsproblematiken ligger i svensk. Som jag ser det är man svensk om man har svenskt medborgarskap. Huruvida man är född i Bangladesh eller Stockholm är därmed oviktigt i relation till begreppet. Vad man sedan upplever sig själv som är en svårare fråga men ur samhällets synvinket borde man tillskrivas nationaliteten svensk om man är svensk medborgare. Vi kan därmed inte utvisa "invandrare" om de begår brott om de har ett medborgarskap som jag ser det. Det vore ju samma sak som om vi skulle kunna utvisa "etniskt svenska" om de begick brott. Om det nu är så att "invandrare" skulle vara överrepresenterad i brottsstatestiken så är det väl även viktigt att ifrågasätta varför. Beror det på att de har en inneboende känsla för kriminalitet. Om vi väljer att inte tro att det är så krävs således att man ser sig om efter andra förklaringar. Förklaringen ligger förmodligen oftare i socioekonomiska förutästtningar än i etniska. Det finns också studier som visar på att individer med viss bakgrund övervakas och misstänkliggörs oftare än människor från den kulturellt och etniskt största gruppen i landet. Sedan kan man ju finna förklaring identitetspolitiskt. Oavsett vad förklaringen är måste frågan problematiseras utifrån flera aspekter, annars riskerar vi att hamna i en diskussion enligt nedan.

2009-06-09 @ 21:19:09
Postat av: Anonym

http://www.expressen.se/kronikorer/ulfnilson/1.1600280/ulf-nilson-sverige-ar-ett-hogfardigt-litet-land-som-borde-ta-itu-med-sina-problem

2009-06-10 @ 04:59:51
Postat av: Kalle

Och historien kommer bli att det sitter en mini-Hitler någonstans och drömmer ljuva drömmar om etnisk rensning för dom som har krokig nästa och anammar bar mitzva?Tess, vakna upp ur tonårsdrömmarna. Det går att förändra världen, men inte genom att vara totalt naiv och tokliberal inför allt. Balans torde vara ett ledord i det mesta, och varken invandring eller våldtäkter är i balans.Notera vad Ulf Nilsson skriver om Anders Borg, och jämför det med mitt tidigare inlägg i en annan tråd.Jag klagar aldrig på en prosa om det inte är ett rent faktafel, och Sverige Demokraterna är ett grovt skrivfel. Ett sådant skrivfel bevisar bara att man läser SD:s politik via aftonbladet.

2009-06-10 @ 10:06:20
Postat av: Caroline

Balans är precis det som vi vill eftersträva... men att dömma alla "invandrare" som "de som våldtar" känns lite naivt om jag får säga min mening! och det får jag ju då yttrandefriheten råder i Sverige!!

Precis som Alex skriver, kan man mellan raderna på era inlägg läsa "de invandrare som utövar islam" då ni skriver att invandrarna våldtar... det känns verkligen helt befängt... kan vi inte bara släppa den delen i debatten! jag tror att vi alla kan vara överrens om att vi inte accepterar våldtäkter OAVSÄTT om det sker utav invandrare (läs: muslimer), etniskt svenska män eller kvinnor (jo, det sker!!!) eller andra människor som är lite varstans i världen. Är man i ett land, medborgare eller invandrare som väntar på medborgarskap/asyl, besökare/turist eller arbetar en period skall man följa landets regler, det är inget konstigt med det! Att vissa män trots detta väljer att våldta, begå kriminella brott mm är för mig ett beteende som inte kan accepteras. Precis som Alex anser jag att vi måste lösa våra problem med de som bor här på ett bra sätt och se bortom etnicitet. det sitter inte i färgen på huden, i religionen eller i könet utan är djupare än så! De människorna som vistas i Sverige och har "laglig rätt" att vara här skall även bli dömda genom våra lagar. Att skicka tillbaka personer till någons hemland löser inte det stora problemet.. det är att skyffla över problemen till någon annan.

2009-06-10 @ 22:23:09
Postat av: Anonym

Caroline du är en idiot av sällan skådat slag.

Om du inte tror att utlänska män är mer benägna att begå våldtäkter så tycker jag du ska bosätta dig i Rosengård lr Tensta.Du är en av dom alla som är medskyldig till att blunda för att svenska tjejer våldtas dagligen av invandrare.Det finns fakta på det här å det vet du.Du sviker ditt eget kön å borde skämmas.

Förstår du inte att,om dom här männen som våldtar kvinnor aldrig släppts in i landets så skulle det aldrig skett.http://politisktinkorrekt.wordpress.com/2009/06/09/valdtaktsligan-nya-domen-tva-av-tre-utvisade-i-10-ar-omedelbar-stangning-av-lokal/

2009-06-11 @ 00:10:59
Postat av: Caroline

Fint att du för det första inte står för ditt inlägg tillräckligt för att ge oss ditt namn! tummen upp för dig!Jag skäms inte den minsta för mina åsikter eller tankar om invandrare eller våldtäktsmän! min personliga åsikt är att vi skall namnge och hänga ut de jävlar som våldtar ALLA kvinnor!! Jag anser att vi ska ändra lagen så att kvinnorna lättare kan sätta sina förövare bakom galler. Frågor så som vad hon hade på sig eller om hon var alkoholpåverkad skall inte spela någon roll eller avgöra huru vida en våldtäkt har begåtts eller om hon var med på det hela!

Jag anser inte att ALLA invandrade män våldtar och jag anser inte heller att det ligger i deras blod/religion/nationalitet att begå dessa brott. Vad jag absolut anser är att OAVSÄTT om du är invandrare eller svensk och begår en våldtäkt eller vilket brott som nu vi diskuterar, skall man bli dömd enligt våra lagar OCH om det nu innefattar att bli utvisad från Sverige så är det inte mer än rätt! Men att tro att alla invandrare begår brott och våldtar, eller som du skriver "är mer benägna" till detta, är för mig att dra alla över en kamm och att generalisera en grupp människor. Detta är inte rättvist mot de som faktiskt vill leva ett normalt liv i ett land som kan ge dem trygghet, ha ett arbete, betala skatt och vara svensk medborgare! När människor ser nattsvart och lyssnar på den skiten som du har att komma med blir det ännu farligare att leva i vårt samhälle. Jag känner både människor som har blivit våldtagna av svenska män och utav invandrare OCH jag känner hyggliga normala invandrare som vill ha ett normalt liv utan att glida på bidrag!! Jag har arbetat i Rågsved i Stockholm och jag har vänner (svenska) som både har bott i Rosengård som i Tensta så jag är väl insatt i hur det fungerar i förorterna. Trots detta står jag fast vid mitt ord!!! det du...

2009-06-12 @ 19:25:00
Postat av: Anonym

Ojdå Carro. Bjuder på en lördagsdrink, trots tidig förmiddag.Många invandrare kan inte få jobb utan tvingas - eller föredrar - att leva på socialbidrag, ofta i förortsghetton. Och kriminaliteten bland många av deras barn är ett ständigt ökande problem.Att ge asyl till flyktingar som av politiska eller etniska skäl tvingats på flykt innebär inte automatiskt att vi bör eftersträva ett multinationellt Sverige. I stället för att bejaka invandrarnas särart borde vi, i långt större utsträckning än nu, satsa på deras integration med det svenska samhället, arbeta för integration av invandrarna i vårt land. I stället för att satsa skattepengar på hemspråksundervisning, borde vi lära invandrarna svenska, sätta kunskap i svenska och om Sverige som villkor för att bli medborgare i detta land.Citat från sd:s hemsida? Nej, Harry Schein, socialdemokrat, invandrare, direktör, fristående kolumnist m m i DN den 13 juni 2002.

2009-06-13 @ 10:28:47
Postat av: Kalle

Ja. Och det där sista inlägget var ju naturligtvis jag. Glömde namnet.

2009-06-13 @ 10:29:34
Postat av: Caroline

det håller jag med om! absolut bör vi arbeta mer på integrationen så att de som har kommit hit för att stanna får hjälp för att precis som vi "infödda" klara sitt liv i vårt samhälle! Det tror jag alla är mer eller mindre överrens om!tack för drinken!Att kriminaliteten ökar bland ungdomar ser jag absolut som ett misslyckande från våra regeringar (både höger och vänster) sida!! dock tror jag att detta beror på att man placerar, och nu generaliserar jag, alla invandrare på samma ställe i de olika kommunerna. frustrationen ökar i takt med att de inte integreras i samhället på bästa tänkbara sätt. många ungdomar ser inte fördelen med ett integrerat samhälle vilket måste förändras!du har absolut rätt i att det finns de som kommer hit, tycker att det är bättre att leva på bidrag och skiter i att lära sig språket osv, men det är just därför det är så viktigt att satsa på utbildning och inte på att säga stopp till andra som har för avsikt att bli en tillgång till det svenska samhället!Ha en trevlig lördag!

2009-06-13 @ 12:20:43
Postat av: Roger Svensson

När det gäller kriminalitet hos invandrare så är det väsentliga ATT nuvarande invandringspolitik leder till ökad kriminalitet inte VARFÖR! Försiktighetsprincipen måste gälla: leder något sammantaget till övervägande negativa konsekvenser så skall verksamheten direkt upphöra (oberoende av varför det gör det). På samma sätt som om ett läkemedel som skadar och dödar patienter måste dras in så måste man helt enkelt upphöra med nuvarande invandringspolitik eftersom de negativa konsekvenserna bevisligen överväger. Att försöka förneka/mörka/bortförklara negativa konsekvenser av nuvarande invandringspolitik, propagera för mer av samma sort och på sin höjd diskuterar varför det leder till negativa konsekvenser är ungefär lika dumt som man istället för att dra in ett farligt läkemedel försöker förneka/mörka/bortförklara negativa biverkningar, propagerar för ökad förskrivning och på sin höjd debatterar varför läkemedlet skadar och dödar patienter …

2009-06-13 @ 14:29:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0