Den som sa det, kan va det?Foto: Fokus

Samuel Älgemalm, sverigedemokrat i Växjös kommunfullmäktige, är en av de många sverigedemokrater som har pratat sig trötta om hur mycket människor med invandrarbakgrund fuskar i diverse sammanhang. Så här sa han i Smålandsposten 2007:

"Välfärdssystemet fun­gerade i Sverige så länge befolkningen var delaktig och kände en tillhörighet med folket och nationen. Känslan av samhörighet minimerade fusk och utnyttjande av systemet. Med en ständigt ökande invandring luckras denna lojalitet upp då folk från alla världens hörn inte har samma syn på Sverige som svenskarna har."

Nu visar det sig att Sverigedemokraterna verkar vara de som leder vägen till fusket. I Skåne har nämligen partiet skickat ut valsedlar till EU-valet nu på söndag och partitidningen SD-kuriren i Regions Skånes kuvert. Partiinformation får inte skickar ut med regionens kuvert, enligt regions kanslichef.

Regionstyrelsens ordförande, Jerker Swanstein, är inte lika diplomatisk

Men vad tycker du om att SD har använt regionposten för valutskick?
- Det är för jävligt helt enkelt, för att uttrycka det på ren svenska. Jag hade hört tidigare att de använt regionens faxar och skickat saker och här vet vi ju inte vem som egentligen har burit portokostnaden.


Kommentarer
Postat av: Caroline

ajajaj... tagna med handen i kakburken... ännu en gång!!!

2009-06-05 @ 11:33:31
Postat av: Kalle

Nämen jösses.Då det är allmänt bevisat att just S i huvudsak har ägnat sig åt valfusk så framstår ovan inlägg som just patetiskt.Det räcker med att söka på valfusk på ex wiki. Där radas strålande exempel upp.

2009-06-06 @ 18:55:11
Postat av: bloggare på icedaniel.se

Det var lågt! Tur att inte Wanja Lundby-Wedin hade tillgång till kuverten. Då hade hon skickat LO- propaganda till hela världen !

2009-06-07 @ 19:44:44
URL: http://www.icedaniel.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0