Är Osby nya Landskrona?Foto: Okänt

Kommunerna där Sverigedemokraterna fick flest röster i söndags är: Osby (11,45%), Bromölla (11,26%), Hörby (11,26) och Sjöbo (10,96%). Runt Svenköp i Hörby kommun fick SD hela 22% av rösterna. I det gamla SD-fästet Landskrona fick SD 8,86%. 

Lägst andel röster fick de i Vindeln (0,82%), Danderyd (1,01%), Robertsfors (1,06% ) och Piteå (1,08%).

Valdeltagandet i de kommuner där SD fick många röster var överlag lågt - Osby 37,24%, Bromölla 34,23%, Hörby 36,41% och Sjöbo 35,55%. Riksgenomsnittet hamnade på 45,3%.

Vad säger siffrorna egentligen? Det är svårt att dra några slutsatser, men det är tydligt att Sverigedemokraterna är fortsatt starka i Skåne (6,54%) och Blekinge (7,89%).

Kommentarer
Postat av: Enkel Matematik!

Orter med nära anslutning till invandrartäta städer som i skånde,röstar på SD för dom vet vad mångkulturen innebär.I Norrland har inte SD så stort stöd,för det finns mycket mindre invandrare där.Många invandrare på samma ställe=problem=Fler SDsympatisörer.

2009-06-10 @ 23:59:04
Postat av: Anonym

“Till ansvariga chefer på Tv4.När ska ni i media ta ert ansvar gällande rapporteringen av våldtäkter? När ska ni erkänna att Sveriges omfattande massinvandring troligen ligger bakom den dystra statistiken? När ska ni sluta ljuga för svenska folket?

Är det så att den omfattande massinvandringen ligger bakom en stor del av dessa våldtäker så är det er förbannade skyldighet att rapportera detta! I Norge har man ju konstaterat att samtliga överfallsvåldtäkter de tre senaste åren har begåtts av människor från utomeuropeiska länder. Är det orimligt att tro att detta till stor del även gäller Sverige?

Då vår invandring är 8 gånger större än våra grannländers och faktiskt störst i hela Europa. Varför är ni så rädda för sanningen? Är det viktigare att vara politiskt korrekt än att värna om de svenska kvinnor, män och unga som får sina liv förstörda pga det “mångkulturella experimentet”?

Jag fördömer all rasism och alla former av våld mot såväl svenskar som invandrare, men givetvis är det en nationell angelägenhet att ni upplyser oss svenskar om vilka dessa förövare är, så att vi själva kan ta ställning i demokratisk ordning.

Det media ägnar sig åt i dagens Sverige är systematisk mörkläggning av brott som begås av invandrare, samt en odemokratiskt debatt där man stämplar varje kritiker av denna omfattande invandring som rasist. Och skulle sanningen komma fram så skulle det givetvis bli en chock för många.

En rasande folkopinion skulle bildas och media skulle bli tvugna att erkänna sitt totala svek mot svenskarna. I själva verket är media och våra politiker medskyldiga till dessa våldtäkter, mord, misshandelsfall och rån genom sin mörkläggning. Det har till och med gått så långt att man “vitpixlar” ansikten och “försvenskar” röster från rättegångar för att lura allmänheten att det är svenskar som ligger bakom dessa brott. Dessutom innefattar inte “Hatbrottslagen” svenskar vilket är djupt diskriminerande, svenskar kan alltså inte bli utsatta för rasistiska brott enligt nuvarande svensk lagstiftning.

Jag hoppas verkligen att ni tar till er detta utan att komma med rasistiska anklagelser som ni gjort så många gånger. Jag har haft stor respekt för svensk media men nu har det gått för långt.

Medborgare

Gustav Schoerner “

2009-06-11 @ 19:00:38
Postat av: Strage

Mångkulturen i Norästra Skåne och Blekinge, nåja...

2009-06-22 @ 12:52:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0