Sverigedemokrat lämnar en hälsning till SR Örebro

 


Klippet ovanför kan inte visas för många gånger. Lyssna på när Björn Lennartsson, Askersunds kommunfullmäktige 2003, ringer in till telefonsvararen på SR Örebro och får ett utbrott på musiken som spelas.  

Efter händelsen startade Sverigedemokraterna ett uteslutningsärende som ledde till att Björn avgick några månader senare, men det var först efter att han skrivit till ledarredaktionen på Nerikes Allehanda vad de kunde göra när hans partikamrater vann valet i Orsa.  

"Jag har skickat upp kunnigt folk till valet i Orsa. Jag tror att det 'går vägen' i valet. Då kan ni på ledarsidan på Nerikes Allehanda och era djävla gelikar tvingas svälja era unkna spyor som ni så ofta levererar. Tills vidare kan ni dra åt helvete i några veckor."
  

Några år tidigare hade han blivit avskedad från hans arbete som verkstadsmekaniker på Aspa Bruk efter att ha gjort rasistiska utspel på jobbet.  

Läs artikeln på Expo: Sverigedemokrat lämnar fullmäktige

Kommentarer
Postat av: Mia

vilken vidrig människa

2009-02-25 @ 17:46:33
Postat av: Anonym

Synd att det skulle behovas ytterligare ett angrepp (till Nerike Allehanda) for att partiledningen skulle kanna sig tvungen att gora sig av med honom. Skulle vara intressant att veta om och vad Allehandan svarade? Det finns en ratt stor risk i att ignorera SD i medierna eftersom det spar pa deras martyrskap och missnojesprofil ytterligare och darmed kan anvandas som knep for att jaga roster till valet.

2009-02-26 @ 15:49:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0