Den logiska kollapsenFoto: LIFE

När den enda drivkraften är rädsla och hat är det lätt hänt att logiken börja halta. I Sverigedemokraternas strävan mot ett samhälle som de ser som utopiskt motarbetar de istället sig själva.

När Jimmie Åkesson pratar om muslimerna som ”vårt största utländska hot” gör han det han anklagar islam för att göra. Sverigedemokraterna menar att islam är en intolerant religion, och försöker själva bekämpa den med intolerans. De menar att islam tvingar kvinnor att bära Hijab, Burka och Nikab, själva vill de förbjuda kvinnorna att bära vissa plagg. Islam tillåter inte att det byggs kyrkor, säger SD, så nu ska de inte heller få bygga minareter. Åkesson välkomnar det schweiziska beslutet.

Tankevurpan som sker när SD vill skydda friheten genom att begränsa friheten och skydda demokratin genom att begränsa demokratin borde vem som helst se.


Expos Daniel Poohl skriver om islamofobernas hyckleri här.

Kommentarer
Postat av: Anonym

http://www.newsmill.se/artikel/2009/12/07/hog-invandring-och-mangkulturella-ideal-hotar-valfardsstaten

2009-12-08 @ 07:10:15
Postat av: Kalle

Men det är då märkligt minsann!Jag är inte rädd. Jag är inte hatisk. Och logiken är det sannerligen intet fel på. Hur lyckas du egentligen skriva om islam till en sådan översättning? "SD menar på....?"I SVD 23 mars, 2008 står det följande:

"Kung Abdullah har gett sitt tillstånd till att den första kyrkan i Saudiarabien ska få byggas. Det blir en katolsk kyrka, vilket glädjer de 800000 katolikerna i landet. De flesta av dem är gästarbetare från Filippinerna."Sedan står det även:

"Att praktisera andra religioner än islam offentligt är förbjudet enligt landets lagar. Som regel har myndigheterna accepterat att icke-muslimer får praktisera sin religion i hemmet, men inte alltid."Tankevurpan är ingen tankevurpa.

Intolerans MÅSTE bemötas med intolerans. Eller hur?

2009-12-09 @ 20:30:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0