Sverigedemokraterna nominerar fd nationaldemokrat

Kyrkovalet närmar sig med stormsteg och nu har det framkommit att Sverigedemokraterna i Njurunda har nominerat en kandidat till kyrkofullmäktige som tidigare var ordförande för ännu mer extrema Nationaldemokraterna i Filipstad. I en intervju med Mittnytt refererar reportern till ett uttalande i Göteborgs-Posten där SD-kandidaten säger sig känna sig hemma bland rasisterna. Vi noterar att 10 långa sekunders tystnad passerar innnan han ber reportern att omformulera frågan.

Sverigedemokraternas presschef, Mattias Karlsson, kommenterar nomineringen med ett tydligt:

"Vi ser inga problem med hans fall"

Kommentarer
Postat av: Patrik, Ängelholm

Klausen serveras ett påstående mitt upp i fejan om vad en tidning påstår att han skulle ha sagt för 8 år sedan. Han verkar chockad över påståendet och frågan, och vem f-n hade inte blivit det?Vad SVT sysslar med i detta fall, särskilt i och med rubriken där Klausen stämplas som högerextremist, är förtal mot person. Det är moget inte bara GRN utan även för en polisanmälan.Prästen i inslaget är några gram klokare, när han säger "OM de här uppgifterna stämmer...". Anta att det skulle vara sant. Det är då 8 år gammalt. Klausen är inte särskilt gammal nu och hur gammal kan han ha varit då? Kring 20? I tonåren? Anta vidare att han istället valt att gå till ett riksdagsparti. Hade då det partiet brännmärkts på samma sätt av "opartiska" SVT, eller hade vi istället fått läsa om en hjälte som tagit avstånd från det hemska för att ansluta sig till det goda?Vi har en partiledare i riksdagen som är öppen kommunist, d.v.s. erkänner sig till en folkmordsideologi med 10-tals miljoner berövade människoliv i bagaget. Det har riksdagskamraterna och media en högst jovialisk inställning till.Måste man vara sverigedemokrat för att ha synpunkter om bristen på proportioner?

2009-09-01 @ 21:38:17
URL: http://patrikohlsson.wordpress.com
Postat av: Patrik, Ängelholm

(tekniska problem, blir ev. en dubbelpost)Klausen serveras ett påstående mitt upp i fejan om vad en tidning påstår att han skulle ha sagt för 8 år sedan. Han verkar chockad över påståendet och frågan, och vem f-n hade inte blivit det?Vad SVT sysslar med i detta fall, särskilt i och med rubriken där Klausen stämplas som högerextremist, är förtal mot person. Det är moget inte bara GRN utan även för en polisanmälan.Prästen i inslaget är några gram klokare, när han säger "OM de här uppgifterna stämmer...". Anta att det skulle vara sant. Det är då 8 år gammalt. Klausen är inte särskilt gammal nu och hur gammal kan han ha varit då? Kring 20? I tonåren? Anta vidare att han istället valt att gå till ett riksdagsparti. Hade då det partiet brännmärkts på samma sätt av "opartiska" SVT, eller hade vi istället fått läsa om en hjälte som tagit avstånd från det hemska för att ansluta sig till det goda?Vi har en partiledare i riksdagen som är öppen kommunist, d.v.s. erkänner sig till en folkmordsideologi med 10-tals miljoner berövade människoliv i bagaget. Det har riksdagskamraterna och media en högst jovialisk inställning till.Måste man vara sverigedemokrat för att ha synpunkter om bristen på proportioner?

2009-09-01 @ 21:40:46
URL: http://patrikohlsson.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0