SD tar tonFoto: Kaliber/SR

Kalibers andra program i serien om Sverigedemokraterna sändes idag och har återigen väckt stor uppmärksamhet.

Lyssna på hela programmet här eller läs sammanfattningar bl.a. här, här och här.

Kommentarer
Postat av: Anna

har lyssnat på hela programet och man få ryssningar i hela kroppen

2009-04-05 @ 22:08:11
Postat av: Josephine

Anna, det heter "rysningar". Lär dig stava innan du öppnar käften.

2009-04-05 @ 23:40:36
Postat av: Rog

Att SD ens tror på sig själva. Men de har ju gett svaret på sina egna dumheter. William Petzäll,vice ordförande i ungdomsförbundet säger att allt är ironi. Bra då vet jag hur jag ska hantera dem i fortsättningen

2009-04-06 @ 00:08:27
URL: http://blogghelvetet.se
Postat av: B-O Gavne, Västerås

VISST FÖRSTÅR JAG att signaturen Anna här ovan ryser.

-Men rys då också inte minst av, att vissa benämner Malmö kommun för Malmö "stad".

Ni vet som vi svenska folk har kommit överens om, lagskrivit, att alla våra lokala politiska samhällen av dess respektive invånare, alltså våra kommuner Sverige runt, benämnes just “kommun”. -Att man i Malmö bedriver nazistisk kultur. Ni vet med Adolf Hitler som skilde på oss människor, arier och andra individer. Detta som sedan utvecklades till gaskamrarna.

Att dessa malmöbor skiljer på -de fina- stadsboende människorna och -de skitiga, bön´erna- landsbygdsboende individerna.2009-04-06 @ 00:37:49
Postat av: Pro Patria

Anna...

Det heter även "programmet"!

2009-04-06 @ 00:48:23
Postat av: Oscar

Anna är representativ för det obildade, hjärntvättade patrasket som köper allt som tidningar och Mona Sahlin säger.Hur många gillar hycklaren Olof Palme eller somalier nuförtiden? Detta kommer förmodligen stärka SD.

2009-04-06 @ 01:20:41
Postat av: Sune Snaps

Väcken jevla bra suparvisa !

Dämn måschte jag köra mä nåsta hälj när ja ska

schupa mä polarna åck heja på att rätta lage vinner SM i höckey..................

2009-04-06 @ 04:29:59
Postat av: Caroline

det har inget med att göra om man stavar rätt eller inte om man är berättigad att "öppna käften" Josephine. Yttrandefriheten är ju den som ger er den ställning vi faktiskt har idag. Hade jag fått bestämma skulle ALLA nazistiska, rasistiska, patriotiska och främlingsfientliga åsikter/partier och rörelser (helst tankar med) förbjudas!!

Men nu har vi den lagen och då anser jag att vi skall hålla oss till de och inte komma med oiterligenta klåpord mot varandra. Säg någon egen åsikt så att vi skapar debatt!

2009-04-06 @ 09:17:19
Postat av: Caroline

OINTERLIGENTA (jag skriver snabbt)

2009-04-06 @ 09:18:47
Postat av: Alexandra

Men gud, hur orkar man anmärka på att folk råkar skriva in en bokstav för mycket? Kom tillbaka när du har nåt att säga Josephine, annars kan du själv hålla käften och låta oss kritiskt tänkande och reflekterande människor vara ifred. Och Oscar, är det några personer som är obildade är det väl främst de som går på Sverigedemokraternas snack om att de inte tillåter rasism inom partiet, och att de inte har en främlingsfientlig politik. Om du istället för att tro att svenska folket inte tycker om varken Olof Palme eller somalier, tog och reflekterade lite över dina åsikter och varför du tänker så som du gör, kanske du kommer fram till något revolutionerande och inte dömer en person utifrån var denne, eller dennes föräldrar, har sitt ursprung.

2009-04-06 @ 17:09:12
URL: http://www.brunatanten.blogspot.com
Postat av: Lisa

Kaliber (och banjo) gör ett viktigt arbete. SD måste granskas och motarbetas om vi inte ska se historien upprepa sig och det fiasko som Ny demokrati var på 90-talet igen ska bli verklighet. Några tycker att SD får onödig gratisreklam på grund av Kalibers granskning. Men jag tror att vi måste få svart på vitt att SD faktiskt är ett rasistiskt parti och att den så kallade putsningen bara är på ytan. Inte kan väl socialdemokraternas kärnväljare rösta på ett parti som lyssnar på vit makt musik, hur mycket de än vill ha tillbaka det till skyarna höjda folkhemmet?

2009-04-06 @ 18:01:44
URL: http://www.brunatanten.blogspot.com
Postat av: B-O Gavne, Västerås

BÄSTA SIGNATUREN LISA här ovan, -läs gärna mitt inlägg här ovan en gång till ...eller kanske läs det för första gången? Till vad Du skriver om att vi inte -med Sverigedemokraterna- ska se historien upprepa sig. -Som den ju redan har upprepat sig; med detta -de etablerade partierna- att benämna kommun för "stad".

2009-04-06 @ 23:01:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0