Partikassören som löser arbetslösheten med abortförbudFoto: H. Armstron Roberts

För några månader sedan fördes det en debatt huruvida blivande föräldrar skulle kunna få reda på fostrets kön eller inte eftersom det framkommit att en kvinna valde att göra en abort eftersom hon fick reda på att hon väntade en flicka. Abortdebatten fick nytt liv tack vare detta och Sverigedemokraterna var inte sena att hoppa på tåget.

Per Björklund sitter i Sverigedemokraternas partistyrelse, är partikassör och kommunpolitik samordnare. Trots att han sitter högt upp i partiet är hans framtoning inte lika slipad som exempelvis Jimmie Åkessons.

Per är bestört över det låga födelsetalet i Sverige och hävdar i sin blogg att riksdagspartierna vill lösa frågan med att massinvandring från Mellanöstern och Nordafrika eftersom de är länder med högt barnafödande. Detta skulle leda till "förödande kulturkrockar som på sikt kommer att bryta ner vårt Sverige".

Per menar alltså att 10 000 mindre aborter om året skulle lösa den arbetskraftsbrist vi kommer att få i Sverige i framtiden. AMS visar att vi kommer att sakna en kvarts miljon arbetare i landet redan om tio-femton år.

Så hur många barn ska vi föda, Per? Och hur snabbt ska de växa upp?

Kommentarer
Postat av: wiveca

Sverigedemokraterna har snabba lösningar på det mesta syns det som. Deras ideal verkar vara hämtade från ett 50-tal där McCCarthy jagade spöken i USA och kvinnorna gick klädda i klänning, var hemma och födde snällt de barn som behövdes. Ett vitt homogent samhälle med förtryck av kvinnor och barn samt oliktänkande och där kvinnor dog av illa utförda illegala aborter. Jag är tacksam att jag jag lever här och nu med människor från alla kulturer och där kvinnor har samma rättigheter som män och själva bestämmer om de vill ha barn eller inte. Rätten till sin kropp som kvinna innebär också rätten till preventivmedel, aborter och reproduktiv hälsa. SD verkar mest bestå av rädda män som inte vuxit upp. Deras åsikter och politik hör inte hemma i ett jämställt, jämlikt och demokratiskt land.

2009-04-30 @ 15:31:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0