"Inget större problem"



Bra intervju på SVT från 30 mars där Jimmie diskuterar Kalibers reportage. Istället för att ta avstånd går han i försvarsklinsch. Han menar att det som vi får höra under de båda programmen inte är något större problem för Sverigedemokraterna.  Vad säger ni?

Kommentarer
Postat av: Rog

Klart det inte är ngt problem. De har ju sagt som det är. Allt är bara en enda stor ironi. SÅ klart vi accepterar detta. Vi behöver mer skämtare i politken haha

2009-04-07 @ 19:59:35
URL: http://blogghelvetet.se
Postat av: Anonym

Jag är inte på något sätt SD-sympatisör, men han har rätt i det han säger. På arbetsplatser (jobbar själv på en stor industri) är sånna här skämt mycket vanligt. På mer eller mindre allvar.

2009-04-08 @ 20:43:53
Postat av: Anonym

Jag tillhör den grupp människor som anser att vi (tyvärr) måste ställa högre krav på våra folkvalda än vad vi kan göra på oss själva och våra kollegor. Det brukas säga att det alltid ligger en gnutta sanning i ett skämt. Att smygrasismen är utbrett i vårt samhälle är inget nytt, men att denna smygrasism delas och "marknadsförs" av våra folkvalda (oavsett om det är i tjänst eller inte) är helt enkelt inte acceptabelt.



Det högre kravet menar jag är att en folkvald är folkvald inte 8h om dagen, utan 24/7. Varför? jo därför människor i dennes omgivning kan inte se skillnad, och den folkvaldes ord har därför lika stor betydelse och påvekan på omgivningen mellan 9-17 som 17-9.....

2009-04-10 @ 11:11:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0