Debatt "förortsbränderna" går vidare


(foto: Peter Olausson)

Alla som är förvånade över att bränderna i förorten har blivit ett av Sverigedemokraternas bästa argument mot mångkultur och integration räcker upp handen nu....

Ingen...

Säkra...

Nej det var väl rätt givet att detta skulle ganska direkt bli till politisk propagande för Sverigedemokraterna.
 
På internet går debatten hett till om detta där flera prominenta Sverigedemokrater vill yttra sig i frågan. På Newsmill är debatten uppe i över 14 artiklar och tonvis med blogginlägg. Kent Ekeroth som tidigare har lattjat med idén om att invandringen är som HIV är såklart även med i denna diskussion och skriver på Newsmill att bränderna är  ganska direkt korrelation till den ökade islamiseringen i Sverige. Efter denna artikel skriver Kent även en exposé där han genomför en komparativ analys av vilken religion som är jävligast. Resultat: eftersom kristna först hade slavar mycket senare än muslimer är det tydligt att Islam är den mycket värre religionen. Fin analys tycker jag och ett viktigt nytt inslag i debatten.



Kommentarer
Postat av: Svensk förortsbo som har tröttnat

Nu får du väl för fan ge dig,

Det är ju glasklart att Sverige inte mår bra av alla invandrare vi har, (inte flyktingar utan invandrare) du vet lika väl som jag att av hundra invandrare så finns det 2 flyktingar.

Den dagen du kan komma med en logisk förklaring till varför det begås mest brott i invandrartäta orter, varför invandrare är överrepresenterade när det gäller, rån, våldtäckt, misshandel, narkotikabrott, och även överrepresenterade i svenska fängelser, då kommer jag aldrig yttra mig i frågan igen.

Men alla vet (även om inte många vågar inse eller säga det) att det jag säger är sant.

2009-09-21 @ 22:45:33
Postat av: caroline

känner lite att man kanske skall läsa på mer om sin egen religion INNAN man börjar hacka på andras religioner eller skaffar sig ett inneboende hat gentemot islam! Kristendomen är varken en rättvis eller jämställd religion.. eller JUST DET! ni vill ju inte ha det så...

2009-10-01 @ 10:45:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0